Internet(contenidos.inter)

CODICE - Kontratazio Elektronikorako Osagaiak eta Dokumentu Elkarreragingarriak

  • CODICE proiektua Estatuko Ondarearen Zuzendaritzak Kontratazio elektronikoan nazio, europear eta mundu-mailan elkarreragintasuna egon dadin emandako soluzio teknikoa da.
  • Estandarretan oinarrituta dago (UBL,UN/CEFAC).
  • Kontratazio elektronikoaren prozesuak normalizatzen ditu, aldez aurreko iragarkiaren argitalpenetik kontratuaren esleipena arte.
  • Kontratazio elektronikoaren negozio-prozesuak jasotzen ditu.
  • Negozio-prozesu bakoitz hauetarako dokumentuak sortzean oinarritzen da.
  • 2004/18 Zuzentarauaren prozedura eta preskripzioen arabera.

Euskadi.net-eko edukiak, eta zehazki opendata.euskadi.eus-ekoak, honako edukien eredu komun honetan oinarritzen dira:

  • Metadatu komun batzuk dauzkate, besteak beste, izena, deskribapena, egilea eta publikazio data.
  • Egitura fisiko uniforme bat daukate, edukia unitate bat bezala erabiltzea posible egiten duena.

Hurrengo aukera hauek euskadi.net-en publikatzen diren edukiak deskargatzea eta erabiltzea ahalbidetzen dute:

49 emaitza.   Gastronomia
  • Aiala Ostalaritza Eskola Karlos Arguiñanok jarri zuen martxan 1996an, ostalaritza sektoreko profe...
    Gastronomia
    Zarautz - Gipuzkoa
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
  • Babarruna Euskadin tradizio handia duen produktua da, orain dela 500 urte baino gehiago gure base...
    Gastronomia
    Gernika-Lumo - Bizkaia
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
  • Su bizian jarri buztin ontzi txiki bat, oliba olio, baratxuri ale bat xafletan eta pipermin zati ...
    Gastronomia
    Gipuzkoa; Bizkaia
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
  • Errioxa Jatorrizko Deituraren barne azpideitura bat da Errioxa Arabarra. Izaera eta nortasun hand...
    Gastronomia
    Laguardia; Lanciego/Lantziego; Lapuebla de Labarca; Leza; Moreda de Álava/Moreda Araba; Navaridas; Oyón-Oion; Samaniego; Villabuena de Álava/Eskuernaga; Yécora/Iekora; Baños de Ebro/Mañueta; Labastida/Bastida; Kripan; Elciego; Elvillar/Bilar - Araba/Álava
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
  • Amurrio, Araia, Artziniega, Laudio eta Okondoko udalek osatzen duten Arabako Kantaurialdeko eskua...
    Gastronomia
    Araba/Álava
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
  • Utzi babarrunak uretan aurreko egunetik. Saiheskia eta urdaia uretan egosi gatz pixka batekin 30 ...
    Gastronomia
    Tolosa - Gipuzkoa
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
  • Lehengo egunetik bakailaoa beratzen utzi da, ura hiru aldiz aldatuz, gatzgabetzeko. Ezkatak kendu...
    Gastronomia
    Gipuzkoa; Bizkaia
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
  • Aldez aurretik, bakailaoa 24 orduz jarri uretan, eta ura aldatzen joan aldika. Saltsa egiteko...
    Gastronomia
    Bizkaia
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
  • Barraskiloak garbi egoteko egun batzuk pasa behar izan dituzte sare baten barruan edo ontzi egoki...
    Gastronomia
    Araba/Álava; Gipuzkoa; Bizkaia
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
  • Askatasunean hazitako baserriko oiloak antzinako oiloaren zaporea dauka. Zerealez osaturiko elika...
    Gastronomia
    Abadiño - Bizkaia
    Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa
49 emaitza.
Euskadi, auzolana